WERKGEVERS SPORTJOB

Snel uw vacatures invullen en vertrouwen op een partij die streeft naar hoge kwaliteit van de match!

"
SportJob leverde ons in korte tijd twee top kandidaten” Arjan de Gast van Oranje Wellness Club te Alphen a/d Rijn

SportJob is dé partij die voor u snel geschikte kandidaten weet te vinden. Met een bestand van 5.000 kandidaten weten wij na het doorlopen van een uitgebreid Werving & Selectie traject de juiste match voor u te maken. Wij weten als geen ander uw wensen te vertalen naar een profiel voor geschikte kandidaten.

SportJob verzorgt Werving & Selectie trajecten voor ondernemingen in de sport. Voor vele opdrachtgevers hebben wij de vacatures ingevuld en wij staan garant voor een snelle service waar de kwaliteit van de aangeleverde kandidaten bovenaan staat. Kwaliteit in onze dienstverlening en snelheid in bemiddeling stralen wij graag naar u uit. Wij besteden veel aandacht aan het komen tot de juiste match!

Waarom via SportJob uw vacatures invullen?

Specialist in de branche

Tijd- en kostenbesparend

Hoge kwaliteit

Persoonlijk contact

Groot kandidatenbestand

Contact met opleidingen

Specialist in de branche
U weet ook dat iedereen via internet zijn zoektocht start naar een nieuwe werkplek, vraag is hoe u deze mensen kunt bereiken. Wij hebben dat tot onze specialisatie gemaakt. SportJob weet uw vacature onder de aandacht te brengen van de werkzoekenden binnen de sport. Door onze ervaring en kanalen binnen de sportbranche kunnen wij doelgericht uw vacature online presenteren.

U bespaart tijd en kosten
Het vinden van de juiste kandidaat kost u tijd, veel tijd. SportJob kan u veel werk uit handen nemen door het gehele voortraject voor haar rekening te nemen. Wij leveren u een beperkt aantal gemotiveerde kandidaten aan die voldoen aan het door u opgestelde profiel. U concentreert zich op het maken van de uiteindelijke keuze. U kunt op deze wijze aanzienlijke besparingen realiseren.

Hoge kwaliteitseisen kandidaten
Onze professionele werkwijze, maar bovenal de hoge eisen die wij stellen aan onze kandidaten garanderen kwaliteit. Onze recruiters laten zich nimmer verleiden tot het zogeheten ‘CV-schuiven’. Door onze werkwijze praktisch en waar mogelijk geautomatiseerd in te richten werkt SportJob op zeer efficiënte wijze. Dat stelt ons in staat ons te concentreren op de eigenlijke werkzaamheden; het vinden van de ideale kandidaat voor uw vacature. Wij nemen de tijd om uw opdracht goed in kaart te brengen en nog veel belangrijker de tijd om de kandidaat te selecteren en hierdoor bent u ervan verzekerd geschikte en gemotiveerde kandidaten aangeleverd te krijgen. Kunnen we onverhoopt geen geschikte kandidaten vinden, zal dit open gecommuniceerd worden; u zult nimmer met (deels) ongeschikte kandidaten ‘opgezadeld’ worden.

Nadruk op persoonlijk contact opdrachtgevers en kandidaten
Voor iedere opdracht is 1 recruiter verantwoordelijk en met hem of haar kunt u altijd contact opnemen voor vragen. U wordt van het begin tot het eind van het wervingsproces persoonlijk begeleidt. Deze zelfde recruiter heeft te allen tijde ook het contact gehad met de kandidaten die wij aan u presenteren. Door deze werkwijze wordt een nauwe band met zowel u als opdrachtgevers als de kandidaten gegarandeerd, hetgeen voor kwalitatieve matching onontbeerlijk is.

Groot kandidatenbestand
Wij beschikken over een groot bestand aan kandidaten met een sportachtergrond. Ons kandidatenbestand blijven wij aanvullen met goed opgeleide kandidaten. Wij hebben hiervoor contacten met de diverse opleidingen en wij hebben een groot netwerk. Onze organisatie is al enige jaren actief binnen de sportbranche en heeft zodoende een groot netwerk gevormd waaruit wij kunnen putten. Daarbij hebben wij exclusief toegang tot het enorme kandidatenbestand van SportCareer.

Contact met opleidingen
De juiste vooropleiding is essentieel voor het leveren van de kwalitatieve kandidaten. Wij vinden het daarom belangrijk om goed contact te onderhouden met de opleidingen. Echter nog belangrijker is dat iedereen die een sportopleiding volgt ons kent wanneer zij op zoek zijn naar baan, en dat zou wel best eens uw vacature kunnen zijn. Het vinden van gemotiveerde en jonge kandidaten vormt een uitdaging, wij streven voortdurend naar om hier onze kerncompetentie van te maken. 
Binnen het team van SportJob kunt u rekenen op goede gesprekspartners. Gesprekspartners die begrijpen wat u wilt en wie u zoekt. Daarbij zijn wij altijd kritisch en bedienen wij u in onze dienstverlening op een wijze zoals u dat wenst. Een betrokken en resultaatgerichte bemiddeling waar wij staan voor kwaliteit!

Hieronder kunt u meer informatie vinden hoe u een vacature kunt plaatsen.


No-cure-no-pay
U kunt bij ons vacatures uitzetten op basis van no-cure-no-pay. Pas op het moment dat u daadwerkelijk een kandidaat aanstelt, wordt er een vergoeding gevraagd. Wij kunnen indien gewenst kandidaten ook diverse selectietesten voorleggen.

Vacature aanmelden
Als u een vacature wilt aanmelden, kunt u met ons contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00u t/m 18:00u op telefoonnummer: 06 - 24 69 96 37. U kunt ons ook altijd een e-mail sturen naar info@sportjob.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op

Meer informatie:
Klik hier voor meer informatie over onze opdrachtgevers.
U kunt hier onze documentatie downloaden.