OVER SPORTJOB

SportJob is dé Werving & Selectie specialist in de sport in Nederland waar kwaliteit en service bovenaan staan.

Klik hier voor onze recruiter vacature

Klik hier voor al onze informatiedocumenten

Klik hier voor informatie over onze nieuwe vestiging

Klik hier voor meer informatie over de oprichters

Als professional in de sport & wellness zorgt SportJob voor de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Wij zorgen ervoor dat uw onderneming optimaal kan presteren door de juiste mensen aan te nemen. Kandidaten kunnen hun wensen binnen een nieuwe werkplek invullen en wellicht zelfs overtreffen.

Onze missie en visie
SportJob richt zich expliciet op de arbeidsbemiddeling van bevoegde instructeurs, ondersteunend personeel en managementfuncties.

Onze kandidaten zijn of starter in de sport & wellness of beschikken over aantoonbare werkervaring binnen de branche. Door onze ervaring en expertise op het gebied van personeel & organisatie en een goed onderhouden netwerk, zijn wij in staat snel de juiste mensen te leveren voor uw vacatures. Het matchen van de kwaliteiten van de kandidaat met de wensen van onze opdrachtgever is waar wij voor staan.

Lees meer over de voordelen voor kandidaten
Lees meer over de voordelen voor werkgevers

Onze historie
SportJob is ontstaan uit de Werving & Selectie diensten binnen SportCareer. SportCareer is de nr. 1 vacaturebank voor de sport & wellness. Hier kunnen werkgevers in de sport zelf hun vacatures plaatsen en reacties van sollicitanten afhandelen. De naam SportJob is in 2008 officieel in het leven geroepen en gaat nu zelfstandig verder als Werving & Selectiebureau in de sport & wellness. SportJob werkt waar nodig nauw samen met SportCareer om snel geschikte kandidaten te kunnen benaderen.

Ons team
Wij hebben een goede naam opgebouwd bij zowel opdrachtgevers als kandidaten. Maar er is meer nodig om u te voorzien van de juiste kandidaat. Daarvoor hebben wij alles in huis. Het team van SportJob bestaat uit een aantal ervaren recruiters met een staat van dienst binnen de sportbranche. Wij weten wat er komt kijken om uw personeelsbehoefe om te zetten in een succesvolle match.

Lees meer over de oprichters

Onze waarden
Wij houden vast aan onze waarden en werken volgens een gedegen proces met een efficiënte werkwijze. Dit streven naar kwaliteit merkt u. Die ervaring nemen wij graag mee met de invulling van uw opdracht. Binnen SportJob streven wij altijd naar een lange termijn relatie met zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten. Wij gaan nooit voor gewin op korte termijn. Dit stralen wij uit in onze werkwijze en onze service.

Heeft u een vacature? Neem dan uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.